Hakkımda

1961 İstanbul doğumluyum. Elektrik-Elektronik meslek lisesini bitirdikten sonra 4 yıl kadar Avrupa’da yaşadım. Hollanda, Belçika, Fransa.

Yurda dönünce Van’da askerliğimi yaptım ve 20 yıl bir komünikasyon firmasında AR-GE ve imalat mühendisliği departmanlarında çalıştım. Ordan emekli olduktan sonra 2 yıl kadar bir reklam ajansında grafikerlik yaptım.

Halen bir iki firmaya teknik danışmanlık hizmeti vermekteyim.

Küçüklüğümden beri kitap okumayı severim. Şükürler olsun ki, bilgisayarların hazırlop dünyası beni kitaplardan koparmadı. Tercih ettiğim türler:

Psikoloji, felsefe, tarih, mitoloji, polisiye romanlar, gerilim ve korku romanları, underground öyküler.

En sevdiğim yazarlar, düşünürler:

F.W.Nietzsche, Eric Fromm, Irvin Yalom, Bertrand Russell, Stephen King, H.P.Lovecraft, Edgar Allan Poe, Cemil Meriç, Juddi Krishnamurti, Osho, Charles Bukowkski. (O tatlı, hınzır, ayyaş orospu çocuğu …)

Dinsel inancım yok. Ama bir yaşam felsefesi olarak kendimi en yakın bulduğum inançlar, Amerika kıtası yerlilerinin inançları ve evren görüşleri.

Sevdiğim diğer şeyler: Film izlemek. (Bilhassa seri katil ve zombi filmleri), satranç oynamak, düşüncelerimi yazmak ve böylece kişisel zırvalama hakkımı kullanmak.

Siyasi tercihim: Sosyal demokrat. (Yani, iktidar olmak için kıyameti beklemek zorundayım ! O bile garanti değil …)

Sayfama “Düşen Melek” ismini koydum. Çünkü, düşen melek veya düşen yıldız olarak bilinen Şeytan’a çok büyük haksızlık edildiğini düşünmekteyim. Sebebini de siz düşünün.

Bana yazmak isterseniz :

dusenmelek1961@gmail.com

Sayfadaki “melek” kelimesine takılan abazanlar “ula bi garı bulduk, yazak, belki iş çıkar” diyerek heyecanlanmasınlar. Suratsız herifin tekiyimdir, hayal kırıklığı durumları olmasın …

Sevgi ile kalın.

Levent Ertürk

Yorum bırakın